CV-ketel huur

Kopen of huren?

Het aanschaffen van een verwarmings installatie vergt een investering. U ontkomt er niet aan dat wanneer bijvoorbeeld een CV-installatie kapot gaat en deze vrijwel direct vervangen moet worden. Het is niet altijd mogelijk om de investering in totaalbedrag te voldoen. Hiervan zijn wij ons bewust en bieden u daarom onderstaande financieringsvormen.

CV-ketel kopen

Bij de aanschaf van een installatie vanuit het assortiment dient het volledige bedrag voldaan te worden alvorens de levering van deze installatie plaats zal vinden. Vaak wordt dit in combinatie met installatie en garantie verkocht aan zowel consument en bedrijf. Als het bedrag voldaan is bent u eigenaar van de geleverde installaties. Voor het aanvragen van een offerte om een cv-ketel kopen verwijzen we u naar de betreffende pagina.

CV-ketel huren

U kiest er bewust voor om de aangeboden installatie te huren. Dit kan met verschillende reden zijn, u bent niet verplicht deze te vermelden. Wel zitten er bepaalde voorwaarden aan het huren van de aangeboden installaties. U huurt bijvoorbeeld altijd voor een minimale periode, dit met een looptijd van 12 jaar. Wij verhuren cv-ketels in samenwerking fabrikant Nefit. Het voordeel wat u met huren heeft is dat het huurbedrag dat u per maand betaald is all-in. Dit betekent dat ook het onderhoud en de service bij deze prijs zijn inbegrepen. De kosten voor het onderhoud en mogelijke storingen aan de CV-Ketel zijn hiermee gedekt. Wanneer u dus een probleem heeft met de ketel dan belt u met direct met de fabrikant Nefit.  Met Nefit als back-up heeft U 24/7 persoonlijk contact in geval van storingen. Het onderhoud conform de installatievoorschriften word door ons, net als de montage van de cv-ketel, als Welldone Installatietechniek verricht. U heeft een installatie die altijd optimaal werkt voor een vast bedrag per maand. U hoeft geen grote investering te doen maar beschikt wel over een goed werkende installatie van ons als een erkende Nefit specialist. U huurt op deze manier al een cv-ketel all-in al vanaf € 27,99!

 

Financierder Bosch Thermotechniek

De investering voor een cvketel installatie inclusief service en onderhoud wordt door Bosch Thermotechniek voldaan. Deze installatie wordt geleverd en gemonteerd door Welldone Installatietechniek. Hier staat tegenover dat u maandelijks een vastgesteld bedrag voldoet aan Bosch Thermotechniek. Op basis van de looptijd van 12 jaar word berekend, welk bedrag er maandelijkse voldaan moet worden. Het voordeel van deze financierder is dat u rechtstreeks bij de fabrikant van de cv-ketel (Nefit) huurt. Deze financierder heeft in tegenstelling tot banken er zelf ook baad bij dat U een 100% funcitonerende verwarmingsketel heeft en zult behouden. Mocht u tussentijds de overeenkomst willen beëindigen dan heeft Bosch Thermotechniek hier ook transparante voorwaarden tegenover staan en het mogelijk om voortijdig het huurcontract af te kopen..

Nefit CV-ketel huren