CV-ketel assortiment

Welldone Installatietechniek is officieel Erkend Nefit Dealer. Sinds de allereerste HR-ketel is Nefit het meest verkochte merk en toegepaste merk in de Nederlandse markt. Bij ons als Nefit Dealer bent u verzekerd van deskundig advies, de juiste producten en professionele service. Het programma van Nefit aan CV ketels is dermate breed dat wij voor een iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden. Met de eerste HR-ketel in 1980 heeft Nefit het meeste ervaring van de fabrikanten en levert  het door de jaren heen de meest betrouwbare CV-ketels met een uitstekende service oganisatie. Ze geven U en ons als installateur eveneens de langste garanties op een goed functionerende cv-ketel. Betrouwbaarheid staat bij ons voorop vandaar onze keuze voor Nefit. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook andere merken CV-ketels aanbieden.

Onderstaand ziet U de hoofdkeuze mogelijkheden binnen ons assortiment:

Topline AquaPower II (verkrijgbaar in tapklasse 4, 5 en 6)

Topline AquaPower Plus II (verkrijgbaar in tapklasse 6)

Trendline (verkrijgbaar in tapklasse 4, 5 en 6)

Proline nxt (verkrijgbaar in tapklasse 3, 4 en 5)

Baseline II (verkijgbaar in tapklasse 3 en 4)

 

cvketels prijzen en verschillen

Klik hier voor meer informatie van de individuele toestellen en de verschillen onderling.


 

Over Nefit

Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Niet alleen voor huishoudens: ook in industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit een sterke naam.

De kernbelofte is absolute zekerheid. Als partner kan Welldone Installatietechniek zich hier in vinden, want dat is ook het geen wat wij pretenderen.

 

Tapklasse of CW-klasse uitgelegd

Het investeren in een nieuwe CV-ketel is niet iets wat U elke dag doet. Wat U wel kunt doen voor dat U een keuze maakt voor een nieuwe CV-ketel is het inventariseren van een aantal wensen welke bij Uw levenssituatie past. De verschillen zitten metname op het gebied van warmwater comfort. Hiervoor zijn door alle fabrikanten gezamenlijk CW klasses opgesteld. Dit kan Uw keuze bij een investering vereenvoudigen. Hieronder geven wij hier uitleg over.

Gaskeur CW (Comfort Warm Water)
CW staat voor ‘Comfort Warm Water’. Er zijn zes comfortklassen:  

Gaskeur
Gastoestellen voorzien van het Gaskeurlabel voldoen aan hoge Nederlandse eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties.

Vakkundige installatie

Wij werken met geschoold personeel welke allen in het bezit zijn van de benodigde gastechnische papieren, welke werken conform de officiële richtlijnen conform het bouwbesluit. Ons personeel gaat jaarlijks op training bij de diverse fabrikanten om de kennis van de diverse producten aktueel te houden en zo efficiënt en adequaat te werk te kunnen gaan.

kwaliteit

Vragen of direct een offerte?

Uiteraard kunnen er nog steeds vragen zijn aangaande een eventuele aanschaf van een nieuwe CV-ketel, dan kunt U ons benaderen per telefoon of per email voor een vrijblijvend advies gesprek. Ook kunt U op onze website zelfs met behulp van de juiste gegevens direct een offerte aanvragen.