Over ons

Wie zijn wij?

Welldone Installatietechniek is een bedrijf dat al sinds 1999 bestaat. Vader Henk Dijkhof is het bedrijf begonnen waarna een paar jaar later zoon Herwin in het bedrijf erbij kwam. Wij zijn dan ook trots dat dit een familiebedrijf is! Inmiddels werken we met zijn vieren en bij drukte kunnen wij terugvallen op samenwerkingspartners. Daarom kunnen we ook grotere projecten aan als dat moet. Wij werken voor zowel particulieren, aannemers als gemeente.

De installatiewereld heeft niet stilgestaan de laatste jaren. Vooral op het gebied van duurzaam is er veel verandert de laatste jaren. Zo hebben wij al jaren kennis op het gebied van warmtepompen en zonnepanelen. Maar uiteraard komen wij ook veel bij klanten voor het plaatsen van een CV-ketel en/of onderhoud van de CV-ketel.

Naast de vele nieuwe technologiƫn koesteren wij ook het ambachtelijk werk nog. Dus voor dak- en zinkwerk bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn gevestigd in Epe van hieruit werken wij ook hoofdzakelijk in de gemeente Epe. Gemeente Epe bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen en de buurtschappen Gortel, Niersen, Tongeren, Wissel en Zuuk.

Wij zijn trots op de naam Welldone, wat een Engelse naam is voor goed gedaan. Een naam waar je natuurlijk wel naar moet handelen! Dat doen wij door een goede service te leveren. Vertoont uw CV-ketel een mankement, wij komen u dezelfde dag helpen, ook op 1e kerstdag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!