CV Ketel vervangen, storing of onderhoud in de regio Epe. "Plotseling in de kou?" Er komt een dag dat u uw oude cv- ketel wilt laten vervangen voor een nieuwe cv- ketel. Gewoon omdat deze kapot is of misschien omdat hij niet meer voldoet aan de hedendaagse tijd.  Is uw cv-ketel 10 jaar of ouder, dan verbruikt hij mogelijk onnodig veel gas. Een nieuwe cv- ketel bespaart jaarlijks zo’n 15% of meer op de stookkosten. Zo verdient u de nieuwe cv-ketel al snel terug bij vervanging. Is uw ketel daar nog niet aan toe of heeft U een storing of onderhoudsvragen neem dan telefonisch contact op met ons kantoor, te bereiken op 0578 - 57 57 87.

De cv-ketels zijn door zeer innovatieve technieken over de jaren heen steeds zuiniger geworden en ook steeds milieuvriendelijker. Welldone Installatietechniek houdt voor u continue in de gaten welke merken er het hoogste rendement hebben, of de langste garantie!  Van de huidige fabrikanten spant Nefit de kroon qua innovatie en zekerheid evenals de Bosch CV-ketels.  Mocht U een ander fabrikaat prefereren kunnen wij deze op verzoek ook aanbieden. Uiteindelijk trachten met een gedegen advies voor u de beste nieuwe cv-ketel aan te bieden naar gelang Uw woon- en gezinssituatie, die jarenlang mee gaan en zeer garant staan voor hoog rendement."

In een eenvoudige cv-ketel selectiemodule ontvangt U in enkele stappen een offerte op maat. Om het U zo eenvoudig mogelijk te maken.

klanten vertellen, lees reviews

Aanbevelingen en klantbeoordelingen zijn de belangrijkste ‘trust’-factor online. Zelfs van onbekenden. Want alhoewel 9 op de 10 consumenten zich het snelste laat beïnvloeden door reacties van bekenden, is nog steeds 7 op de 10 op zoek naar reviews en reacties van overige klanten. Daarom willen wij als Welldone Installatietechniek onze klanttevredenheid ook meten en inzichtelijk maken. Dit doen wij middels Custorate, welke in staat is onafhankelijke online beoordelingen en feedback inzichtelijk te maken. Samen zijn wij er namelijk van overtuigd dat vertrouwen de basis is van iedere goede relatie.

Tevreden klanten en reviews welldone installatietechniek uit Epe

 

Uitleg cw waarde belangrijke keus bij uw cvketel


CW staat voor Comfortklasse Warmwater en het getal zegt iets over de tapwater prestaties van de cv-ketel. Het warmwatercomfort is vaak het belangrijkst bij de keuze van een nieuwe cv-ketel en bepalend in de selectie. Er zijn vier CW-klassen (Comfort Warm water). Hoe hoger de CW-klasse of CW-waarde, hoe meer capaciteit voor warm water.

CW3
Geschikt voor kraan of douche. De ketel levert minimaal 6,0l/min warmwater(60°). En ca 10,0l/min warmwater(40°).

CW4
Geschikt voor kraan of douche of bad. De ketel levert minimaal 7,5l/min warmwater(60°). En ca 12,5l/min warmwater(40°).

CW5
Geschikt voor kraan of douche of bad. De ketel levert minimaal 9,0l/min warmwater(60°). En ca 15,0l/min warmwater(40°). Een bad van 150liter kan dan binnen 10 minuten gevuld worden. Tevens zal een CW5 toestel veel minder in temperatuur zakken tijdens het gebruik van douche en warmwaterkraan tegelijk als een CW4.

CW6
Geschikt voor kraan en douche of kraan en bad. De ketel levert minimaal 11,0 l/min warmwater(60°), en ca 22,0l/min warmwater(40°). maar kan ook goed met pieken overweg zoals douchen en 10 minuten een warmwater kraan gebruiken. Een bad van 200liter kan dan binnen 10 minuten gevuld worden met warmwater(40°)

 

cvketel kieswijzer