Schaapskooi
  • slide 1
false
0
0
fade
8
1

Met Welldone zit U er warmpjes bij

Service & onderhoud van Uw cv-ketel

Bent U woonachtig in de gemeente Epe of Heerde en wilt U vol vertrouwen en veilig het komende stookseizoen in, laat dan Uw cv-ketel tijdig onderhouden om een betrouwbare cv-installatie te behouden en te krijgen. Goed onderhoud bespaart U eveneens op Uw gasverbruik. Welldone Installatietechniek kan dit als vertrouwd adres vanuit de vestigingsplaats Epe uitstekend uitvoeren voor U. Bel ons direct voor een afspraak of informeer verder op deze website inzake onderhoud en service. Lees meer..

Slimste combinatie Nefit Trendline met Nefit Easy

Is Uw CV-ketel reeds meer dan 10 jaar oud, dan kan het voorkomen dat Uw CV-ketel mankementen gaat vertonen. Afhankelijk van de omschreven situaltie kan het economisch gezien verstandig zijn om tot vervanging over te gaan. Speciaal Voor U heeft Welldone Installatietechniek een slimme combinatie samengesteld. Vanuit de  nieuwste generatie HR-ketels de Nefit Trendline gecombineerd eventueel met de slimste thermostaat van dit moment de Nefit Moduline Easy. Op de CV-ketel krijgt U van ons momenteel zelfs gratis 5 jaar extra garantie bovenop de fabrieksgarantie zelfs! Lees meer over de Nefit Easy..

Specificaties/bijzonderheden Nefit Trendline:


De TrendLine HR-ketel van Nefit is beschikbaar in twee uitvoeringen: de HRC 25/CW4 en HRC 30/CW5 met een cv-vermogen van respectievelijk 25 en 30 kW. Kenmerkend zijn de toegepaste High Speed warmtewisselaar (vervaardigd door middel van Friction Stir Welding), de A+ pomp (besparing tot € 800 euro aan elektrakosten gedurende de levensduur)en de zelflerende regeling Intelligence Plus. Met deze regeling bepaalt het toestel op basis van het gebruikersprofiel zelf de optimale instellingen voor comfort en energiezuinigheid.Verder voorziet het toestel in een Multi-gasblok dat is voorbereid op eventuele veranderende gassamenstellingen zoals bijvoorbeeld schaliegas en heeft een elektriciteitsverbruik van minder dan 1 W in de standby stand!